EPL Difficulty Table GW1-6

BMM EPL Difficulty Table
Ini adalah jadual kesukaran bagi musim 2018-19 dimana kita akan melakukan penilaian terperinci terhadap jadual perlawanan semua pasukan Premier League bagi musim 2018-19. Artikel ini akan dikemaskini dan diterbitkan setiap 3 Gameweek.

Difficulty Table GW1-3
Difficulty Table GW1-3

   Jadual kesukuran ini dihasilkan berdasarkan pengiraan data setiap pasukan pada masim lepas iaitu musim 2017-18 bagi EPL dan Championship.

   Dibawah adalah hasil pengiraan setelah data pertahanan dan serangan dianalisis. Hasilnya menunjukkan senarai pasukan yang perlu diberi tumpuan untuk tiga minggu akan datang.

Pasukan dengan potensi terbaik untuk Cleansheets:
Best Defending Fixtures GW1-3
Best Defending Fixtures GW1-3

Berpotensi tinggi untuk Cleansheets:

 1. Liverpool
 2. Man. City
 3. Man. Utd
 4. Cardiff
 5. Chelsea
 6. Burnley
 7. Tottenham
 • Pasukan dengan potensi Cleansheets berdasarkan analisis dan perbandingan data.
 • Data Cardiff City menunjukkan mereka mempunyai peluang yang agak baik berdasarkan lawan-lawan yang akan dihadapi tiga minggu pertama.

Pasukan dengan potensi terbaik untuk Jaringan Gol:

Best Attacking Fixtures GW1-3
Best Attacking Fixtures GW1-3

Berpotensi tinggi untuk jaringan gol:

 1. Liverpool
 2. Chelsea
 3. Man. City
 4. Cardiff
 5. Watford
 6. Wolves
 7. Fulham
 8. Tottenham
 • Pasukan-pasukan yang mempunyai peluang besar untuk jaringan gol setelah perbandingan data dan fixtures tiga perlawanan akan datang.

Catatan:
1. Semua data adalah berdasarkan persembahan terkini pasukan-pasukan, kesukaran-kesukaran dikira berdasarkan kesukaran perlawanan ditempat sendiri dan juga ditempat lawan.
2. Jika perkataan/nama pasukan lawan berhuruf besar, contohnya "LIV", itu bermaksud ia adalah perlawanan ditempat sendiri melawan Liverpool. Jika nama/perkataan pasukan lawan berhuruf kecil dan diikuti (a) contohnya "Liv(a), itu bermaksud ia adalah perlawanan ditempat lawan menentang Liverpool.
3. Tahap-tahap kesukaran dibezakan melalui warna-warna, Hijau/Green untuk  Mudah/Easy, Kuning/Yellow untuk Sederhana/Medium, dan Merah/Red untuk Sukar/Hard.
Easy
Medium
Hard
4. Nombor-nombor di dalam kotak adalah keputusan pengiraan kesukaran, nombor tersebutlah yang menetapkan tahap-tahap kesukaran.
5. Tahap kesukaran untuk Mudah/Easy(-2.5 to -20), Sukar/Hard(2.5 to 20), lebih besar nombor bermaksud perlawanan akan semakin mudah ataupun semakin sukar.
6. FP=Fixtures Points, point-point yang diterangkan dalam catatan no.5.
7. Legend: 3gm = 3 games, 6gm = 6 games, hgm = home games, GW = Gameweek.

Kemahiran Mengesan Bargain Tahap Pertama

Tiada ulasan:

Catat Ulasan