EPL Difficulty Table GW10-15

BMM EPL Difficulty Table
Ini adalah jadual kesukaran bagi musim 2018-19 dimana kita akan melakukan penilaian terperinci terhadap jadual perlawanan semua pasukan Premier League bagi musim 2018-19. Artikel ini akan dikemaskini dan diterbitkan setiap 3 Gameweek.

EPL Difficulty Table GW10-15
EPL Difficulty Table GW10-15

   Jadual kesukuran ini dihasilkan berdasarkan pengiraan data setiap pasukan pada masim ini iaitu musim 2018-19.

   Dibawah adalah hasil pengiraan setelah data pertahanan dan serangan dianalisis. Hasilnya menunjukkan senarai pasukan yang perlu diberi tumpuan untuk minggu perlawanan akan datang.

Pasukan dengan potensi terbaik untuk Cleansheets:

Best Defensive Potential GW10-15
Best Defensive Potential GW10-15


Berpotensi tinggi untuk Cleansheets:

 1. Liverpool
 2. Manchester City
 3. Wolves
 4. Leicester
 5. Chelsea
 6. Crystal Palace
 • Pasukan dengan potensi Cleansheets berdasarkan analisis dan perbandingan data.
 • Liverpool dan Mancester City menguasai carta untuk peluang tinggi untuk mendapat Cleansheet bagi 6 perlawanan akan datang.
 • Wolves dan Leicester berada ditempat ketiga dan keempat menunjukkan asset murah pertahanan dari pasukan ini mempunyai sebab yang kuat untuk dilaburkan.
 • Untuk GW10 pasukan Chelsea, Leicester dan Liverpool mempunyai peluang tertinggi untuk Cleansheet.

Pasukan dengan potensi terbaik untuk Jaringan Gol:

Best Attacking Potential GW10-15
Best Attacking Potential GW10-15

Berpotensi tinggi untuk jaringan gol:
 1. Man. City
 2. Arsenal
 3. Chelsea
 4. Everton
 5. Leicester
 6. Liverpool
 7. Watford
 8. Tottenham
 • Pasukan-pasukan yang mempunyai peluang besar untuk jaringan gol setelah perbandingan data dan fixtures enam perlawanan akan datang.
 • Manchester City berada ditangga teratas dijangka akan terus mengekalkan rentak dalam menjaringkan gol berdasarkan analisis minggu ini.
 • Leicester dan Everton juga menunjukkan potensi untuk jarangan gol berdasarkan analisis dan hanya dua pasukan ini  merupakan pasukan bukan dari kategori pasukan besar telah berada di tangga keempat dan lima.
 • Arsenal, Liverpool, dan Manchester City, mempunyai peluang tinggi untuk jaringan gol pada GW10 menunjukkan asset mereka adalah kapten berpotensi bagi GW10.

Catatan:
1. Semua data adalah berdasarkan persembahan terkini pasukan-pasukan, kesukaran-kesukaran dikira berdasarkan kesukaran perlawanan ditempat sendiri dan juga ditempat lawan.
2. Jika perkataan/nama pasukan lawan berhuruf besar, contohnya "LIV", itu bermaksud ia adalah perlawanan ditempat sendiri melawan Liverpool. Jika nama/perkataan pasukan lawan berhuruf kecil dan diikuti (a) contohnya "Liv(a), itu bermaksud ia adalah perlawanan ditempat lawan menentang Liverpool.
3. Tahap-tahap kesukaran dibezakan melalui warna-warna, Hijau/Green untuk  Mudah/Easy, Kuning/Yellow untuk Sederhana/Medium, dan Merah/Red untuk Sukar/Hard.
Easy
Medium
Hard
4. Nombor-nombor di dalam kotak adalah keputusan pengiraan kesukaran, nombor tersebutlah yang menetapkan tahap-tahap kesukaran.
5. Tahap kesukaran untuk Mudah/Easy(-2.5 to -20), Sukar/Hard(2.5 to 20), lebih besar nombor bermaksud perlawanan akan semakin mudah ataupun semakin sukar.
6. FP=Fixtures Points, point-point yang diterangkan dalam catatan no.5.
7. Legend: 3gm = 3 games, 6gm = 6 games, hgm = home games, GW = Gameweek.

Kemahiran Mengesan Bargain Tahap Pertama

Tiada ulasan:

Catat Ulasan